فهرست مطالب مهم
هزینه ایمپلنت دندان
ایمپلنت دندان روش درمانی و جایگزینی دندان های از دست رفته می باشد. با استفاده از این روش افرادی که به دلیل کهولت سن و یا پوسیدگی دندان ها، آن ها را مش کشند، راه جایگزینی را به دست می آورند. همچنین افرادی که طی یک سانحه دندان های طبیعی خود را از دست می دهند، کاندیدای مناسبی برای استفاده از این درمان هستند. ایمپلنت دندان علاوه بر اینکه روش بسیار دشواری برای دندان پزشک بوده، نیازمند مهارت بالایی است. در ادامه این مقاله دندان پزشکی و تخصصی به ارائه توضیحاتی درباره هزینه ایمپلنت دندان می پردازیم. با ما در سایت دکتر قاضی همراه باشید.
به همین دلیل هزینه های مربوط به این درمان چندان پایین نبوده و پرداخت آن برای تمامی افراد ساده نخواهد بود. اما نکته قابل توجه در این زمینه، انتخاب پزشکی مناسب و برند ایمپلنت می باشد. برند های متفاوت تولید کننده ایمپلنت، هر کدام از مزایا و معایبی برخوردار هستند. برخی از برند ها با توجه به کیفیت بسیار بالا، برای شرایط برخی از افراد مناسب نیستند.

ایمپلنت چیست؟
عمل جایگزینی دندان های از دسترفته با نام ایمپلنت که همان کاشت دندان باشد، شناخته می شود. کاشت های دندانی به چند روش صورت می گیرند. اما موثر ترین و دائمی ترین روش آن ها، ایمپلنت می باشد. زمانی که فرد دندان های خود را از دست می دهد، نواحی بی دندانی، نیازمند درمانی برای پر شدن آن جای خالی هستند. که بهترین روش، راهی برای جایگزینی دندانی مشابه دندان های طبیعی است. ایمپلنت دندانبه دلیل عمقی که در کاشت ایجاد می کند، موجب داشتن دندان هایی بسیار مشابه دندان های طبیعی می شود. یعنی فرد پس از کاشت دندان در حفره های استخوانی، دارای دندان هایی با کارایی طبیعی است.
بنا بر این برای نگهداری از آن ها باید مانند دندان های طبیعی خود عمل کند. ایمپلنت از سه بخش تشکیل شده است. مرحله اول پس از معاینات و بررسی های لازم که در عنوانی مجزا توضیح خواهیم داد، ایجاد حفره هایی در استخوان های فک می باشد. سپس با پیدا کردن نواحی مناسب و ایجاد حفره ها، فیکسچر که وسیله ای به عنوان ریشه دندان است در استخوان ها قرار می گیرد. این وسیله به عنوان پایه و نگهدارنده دندان ها، در استخوان فک جای گذاری می شود. پس از مدتی باید استخوان ها شروع به بازسازی خود کنند. با درست پیش رفتن این بازسازی و ترمیم، ایمپلنت با موفقیت رو به رو شده است. این یعنی ادامه روش درمانی و قرار دادن اباتمنت و تاج دندان که به دندان هایی طبیعی مشابه است.

ایمپلنت برای چه کسانی مناسب است؟
ایمپلنت دندان با اینکه روشی بسیار محبوب است، برای تمامی افراد مناسب نیست. برای مثال این روش درمانی برای افرادی با بیماری های زمینه ای علی الخصوص دیابت اصلا مناسب نیست. البته در سال های اخیر با پیشرفت پزشکی، این روش درمانی برای برخی از دیابتی ها که بیماری کنترل شدهای دارند، انجام می شود. این تنها در صورتی است که پزشک متخصص با بررسی های لازم تشخیص داده باشد که دیابت فرد در حالت کنترل شده ای است. در این صورت انجام ایمپلنت برای وی بلا مانع است. برای افراد دیابتی به این جهت ایمپلنت ممنوع است که زخم های ایجادی امکان بهبود ندارند. زمانی که استخوان های فک و نواحی کاشت دندان مشخص می شوند، حفره ها در استخوان ها ایجاد می گردند.
در این حالت لثه ها نیز دچار زخم های عمیقی خواهند شد. به همین سبب پس از کاشت فیکسچر در استخوان های فک، باید بدن و لثه ها و استخوان ها، امکان بهبود داشته باشند. اگر این زخم ها توسط بدن فرد ترمیم نشوند، امکان کاشت تاج دندان و ادامه پروسه درمانی نیست. در نتیجه ایمپلنت با شکست مواجه می شود. ایمپلنت از جنس آلومینیوم بوده و به همین دلیل سازگاری بالایی با بدن انسان دارد. پس از کاشت پایه های آلومینیومی در استخوان های فک، توسط بازسازی استخوان ها پایه ها در برگرفته می شوند.
این امر موجب پایداری پایه های آلومینیومی در لثه ها شده و مانند ریشه دندان حکم حفاظت از تاج دندان را خواهد داشت. زمانی که فرد دارای بیماری هایی نظیر دیابت باشد، این بازسازی صورت نمی گیرد. همچنین پایه های کاشت دندان توسط بدن فرد پذیرفته نمی شوند. با پس زدن این پایه ها، کاشت دندان در مرحله اولیه با شکست رو به رو میشوند. بنا بر این پیش از انجام ایمپلنت، آزمایش ها و معایناتی برای افراد الزامی است.

هزینه ایمپلنت دندان
ایمپانت از درمان های نسبتا گران قیمت دندان پزشکی است. هزینه های مربوط به کاشت دندان، به صورت واحدی سنجش می شوند. یعنی هزینه تعیین شده به ازای یک واحد دندانی است. در سال جاری این هزینه ها بین هفت تا بیست میلیون تومان بوده است. اما تفاوت و بازه این هزینه ها مربوط به نوع برند انتخابی توسط افراد است. ایمپلنت به دلیل پر طرفدار بودن، در برند های متفاوتی با کیفیت های متفاوتی تولید می شود. بنا بر این هر کدام از شرکت های تولید کننده با ارائه کیفیت و استفاده از متریال گوناگونی محصولات خود را عرضه می کنند.
البته به طور کلی، در ایمپلنت های موجود نمی توان از ساخت بی کیفیت و مواد اولیه نا مرغوب بهره برد. چرا که ایمپلنت نوعی درمان دائمی محسوب می شود. بدیهی است که نیازمند حداقل کیفیت برای دوام طولانی مدت باشد. پس در تمامی برند ها، الگو های ثابتی برای ساخت آن صورت می گیرد.

اما در برخی از آن ها، استفاده از متریالی با کیفیتی چشمگیر، موجب افزایش هزینه های آن می شود. هر واحد دندانی هم به طور جدا گانه شامل هزینه خواهد شد. اما غالبا افرادی که برای ایمپلنت اقدام می کنند، برای درمان چند واحد دندانی کاندیدا هستند. این امر در برخی دندان پزشکی ها، موجب درصد کمی از تخفیف برای آن ها خواهد شد. همچنین در خصوص دفترچه های بیمه باید عنوان کنیم که اکثریت شرکت های بیمه درمانی، هزینه های مربوط به ایمپلنت را تقبل نمی کنند. چرا که این روش درمانی نوعی از عمل های زیبایی نیز محسوب می شود. اما ممکن است بثیمه درمانی شما، شامل این امر باشد. جهت صحت این امر با شرکت بیمه درمانی خود تماس بگیرید.

بدون دیدگاه