پیوند استخوان

پیوند استخوان

پیوند استخوان

پیوند استخوان در دندان پزشکی عملی بسیار متداول می باشد. بسیاری از افراد به دلایل متفاوتی برای درمان دندان های خود نیاز به انجام پیوند استخوان دارند. پیوند استخوان از روش های مختلفی صورت می گیرد. بسته به نوع درمان و شرایط افراد دندان پزشک تشخیص به یک روش خاص برای آن فرد می دهد. در ادامه برای کسب اطلاعات بیشتر درباره پیوند استخوان با ما در سایت دکتر قاضی همراه باشید. این مقاله دندان پزشکی و تخصصی جهت آشنایی و ارائه اطلاعات به افراد علاقه مند در این زمینه تهیه شده است.

برای بهره مندی از بهترین خدمات ایمپلنت در سعادت آباد به کلینیک دندانپزشکی دکتر قاضی ( کلینیک پرهام ) مراجعه نمایید.

پیوند استخوان

پیوند استخوان چه مزیتی ایجاد می کند؟

زمانی که افراد برای کاشت دندان مراجعه می کنند، اولین مورد قابل بررسی توسط دندان پزشک، میزان استخوان های موجود در فک می باشد. این مهم برای موفقیت در این عمل بسیار حیاتی می باشد. چرا که کاشت دندان ها در استخوان ها انجام می شود. همان طور که ریشه های دندان طبیعی در لثه ها و سپس در استخوان ها قرار می گیرند، کاشت دندان نیز به همین ترتیب است. برای طبیعی بودن و استحکام یک کاشت مانند دندان های طبیعی واجب است ریشه های اعمالی در استخوان های فک قرار گیرند.

پایه های ایمپلنت همان ریشه های دندان جدید هستند. این پایه ها برای تعبیه در استخوان ها نیاز به فضای کافی و استخوان مورد نیاز دارند. با شناسایی نواحی مناسب برای تعبیه پایه ها، میزان استخوان کافی نیز ارزیابی می گردد. در این حال اگر مقادیر کافی از استخوان یافت نشود، منجر به پیوند استخوان خواهد شد. این پیوند های استخوانی با نام سینوس لیفت نیز شناخته می شوند. با شناسایی محیط مناسب در اطراف سینوس، پورد استخوان به آن نواحی تزریق می گردد. سپس استخوان ها ترمیم و بازسازی می شوند. در همین حال با افزایش میزان استخوان ها و به دست آمدن تراکم مناسب، بستری برای کاشت دندان فراهم می گردد.

در چه صورت پیوند استخوا‌ن ضروری است؟

به طور کلی همان طور که می توان حدس زد، پیوند استخوان برای ایجاد مقدار مناسبی از استخوان های آن محیط جهت درمان می باشد. این به معنای عدم کافی بودن استخوان های لازم است. زمانی که فرد دندان های خود را از دست می دهد و یا می کشد، باید بلافاصله آن ها را جایگزین کند. راه های جایگزین کردن دندان های از دست رفته پروتز های دندانی هستند. چنان چه در انجام این عمل تاخیر رخ دهد، استخوان ها تراکم استاندارد خود را از دست می دهند. با تحلیل  استخوان ها و تراکم نا مناسب شرایط کاشت دندان و پروتز های دیگر از بین می رود. در این صورت پیوند استخوان ضروری می گردد.

هزینه های پیوند استخوان

پیوند استخوان یک عمل پیش نیاز است. در واقع افراد بدون نیاز به کاشت های دندانی، برای پیوند استخوان اقدام نمی کنند. چرا که این عمل در صورت عدم استفاده و جایگزینی دندان های از دست رفته چندان ضرورتی ندارد. با ایجاد فضا و بستر مناسب، ایمپلنت و پروتز های دندانی امکان پذیر می شوند. به همین علت این یک پیش نیاز و مقدمه برای عمل های بعدی می باشد. در این صورت هزینه های پیوند استخوان نیز با هزینه های درمان بعدی تلفیق می شوند. یعنی فرد برای پیوند استخوان و درمان بی دندانی به صورت یک جا هزینه هایی را پرداخت می کند. هزینه های مربوط به کاشت های دندانی و پروتز های دیگر با یکدیگر بسیار متفاوت هستند. غالبا بیشترین هزینه ها مربوط به ایمپلنت می باشد.

استحکام و کارایی بسیار بالا، موجب افزایش و استقبال این درمان شده. همچنین تداوم کاشت های دندانی بسیار زیاد می باشد. فرد پس از این درمان صاحب دندان هایی جدید و مشابه دندان های طبیعی خود می شود. اما معمولا بیمه های درمانی هزینه های این درمان را تقبل نمی کنند. برخی از شرکت های بیمه با توجه به شرایط خاص خود میزانی از هزینه های این کاشت ها را حمایت خواهند کرد. برای حصول اطمینان از این موضوع پیش از اقدام برای کاشت های دندانی، با شرکت بیمه مربوطه تماس بگیرید.

پیوند استخوان

مدت زمان درمان توسط پیوند‌ استخو‌‌ان

پیوند استخوان زمان مشخصی برای درمان نخواهد داشت. نسبت به شرایط افراد این زمان متغیر است. هر چه استخوان های از دست رفته و تحلیل آن ها بیشتر باشد، بدیهی است که درمان نیز مدت زمان بیشتری به خود اختصاص دهد. بازسازی استخوان ها به عوامل متعددی بستگی دارد. مراقبت های پس از پیوند قادر به افزایش سرعت درمان خواهد بود.

چه عواملی در موفقیت پیوند استخوا‌ن موثر هستند؟

پس از پیوند در دندان پزشکی عواملی در تاثیرات مثبت آن دخیل هستند. همان طور که حدس می زنید استخوان ها برای ترمیم و بازسازی خود نیاز به مقادیر زیادی از ویتامین ها و پروتئین کافی دارند. مصرف ویتامین های لازم به تسریع پیوند استخوان کمک می کند. پس از انجام پیوند، میزان زیادی از کلسیم و پروتئین های موجود در بدن مصرف می شوند. چرا که استخوان ها سوخت لازم خود برای ترمیم و بازسازی را از آن چه در بدن موجود است تامین می کنند. به همین علت برای جایگزینی این مقادیر انرژی و ویتامین از دست رفته نیاز به تامین دوباره آن می باشد.

این ویتامین ها باید از مواد غذایی و طبیعی تهیه شود. برخی از افراد بدون تجویز پزشک از ویتامین ها استفاده می کنند. در حالیکه این ویتامین ها نیاز های بدن نیستند. مقادیر بسیار زیادی از ویتامین های مورد نیاز بدن از طریق سبزیجات و مواد غذایی لازم تامین خواهد شد. ویتامین ها نیز برای مصرف نیاز به تجویز پزشک دارند. علی الخصوص در این زمان که پیوند صورت گرفته است. باید با رعایت نکات توصیه شده توسط دندان پزشک متخصص، مراقبت های ویژه صورت گیرد.

رعایت بهداشت

همچنین با رعایت بهداشت در این زمان پیشگیری از عفونت های احتمالی بسیار حائز اهمیت است. عفونت ها در این زمان بسیار تهدید آمیز خواهند بود. به همین دلیل رعایت بهداشت توسط مسواک و نخ دندان بسیار کارآمد است. پس از پیوند استخوان رعایت بهداشت بینی و تمیز کردن آن باید توسط گوش پاک کن و به آرامی صورت گیرد. از هر گونه اعمال فشار به بینی و دندان ها در این زمان خودداری کنید.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 درصد تخفیف ویژه خدمات

تماس بگیرید 02122125551سعادت آباد بین سرو و کتاب پلاک ۱۱۹ واحد ۲